Rólunk mondták

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Eszter, Dávid és Zaya kutya

9 hónapja örökbe fogadtuk életünk első kutyáját. Mivel szoktuk mi is, hogy mivel jár mindez, rengeteg dologgal nem voltunk képben. Zsoltihoz családi ajánlással jutottunk el, de nem is bántuk meg.

Először persze árgus szemekkel „vizslattuk”, hogy mennyire alapos egy-egy vizsgálat során. De bármit kértünk vagy kérdeztünk, mindig készséggel állt a rendelkezésünkre, így eszünkbe sem jutott másik orvos után nézni.

Mivel első gazdik vagyunk, nem tudjuk, hogy bizonyos jelzések természetesek, vagy éppen valami kórosra utalnak, éppen ezért sokszor vannak kérdéseim, hogy menjünk-e rögtön a rendelőbe. Ami nekem fontos, és külön értékelem, hogy bármikor írtam még facebookon Zsoltira, mindig kaptam tőle még aznap választ, és tényleg csak akkor hív be bennünket, ha az indokolt. Hálás vagyok a „távgyógyításért”.

Zayara mindig figyel, éppen ezért bármilyen kezelést is kapott eddig (infúzió, védőoltás, bűzmirigy nyomás) a kutyám egyáltalán nem fél, mindig jó kedvvel, izgatottan érkezik hozzá.

Zsoltin azt látom, hogy tényleg segíteni akar az állatokon, és igazán elkötelezetten végzi a dolgát. Sosem éreztem azt, hogy csak „le akar tudni” bennünket.

Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.

 

 

 

 

Mónika, Károly és Zsepi kutya

Zsepi nevű kiskutyánk allergiás tüneteivel még pici korában kerestük fel a Zsoltot! Tanácsainak, mindig segítőkész hozzáállásának köszönhetően jó úton haladunk a gyógyulás útján! Én mint túlaggódó ” szülő” , sokszor ijedten hívtam fel a legkisebb problémákkal is, amik mindig türelmes meghallgatásra kerültek, megnyugtató tanácsokkal látott el! Szakmai hozzáértése nem vitatott, minden gazdinak és kutyusaiknak jószívvel ajánljuk a Doktor bácsinkat! 😊❤🐶

 

 

Gabriella és Pamacs kutya

Sziasztok Pajtik! Pamacs vagyok és ez a mosolygós bácsi itt velem Zsolt. Nagyon szeretem,mert kedves, mindig megszeretget vizsgálat előtt és ha kell gyorsan segít rajtam. Mikor bátor voltam megdicsért és a mamit is sok jó tanáccsal látja el velem kapcsolatban. Szóval Pajtik gyertek hozzá bátran és innen farkcsóválva mentek majd haza. Üdv,pacsi Pamacs

 

 

Erika és Szotyi kutya

Pár évvel ezelőtt egy 8 hetes, remegő kiskutyát tettem Zsolt vizsgálóasztalára. A szakértelme és a kedvessége mellett az is feltűnt, hogy a nevén szólította a kutyusomat…nem holmi kutyát, vagy tacskót vizsgált meg, hanem az én kis Szotyimat!
Azóta túl vagyunk már egy csomó mindenen, ivartalanításon, farkaskarom levételen, bűzmirigy kezelésen, kötelező oltáson,és még sorolhatnám…bizalmam határtalan a Doktor Úr felé! Paragazdi vagyok, aki képes a leglehetetlenebb dolgokkal felhívni az állatorvosát 😂 legyen szó megkóstolt varangyos békáról, félig megevett bőrkesztyűről, lenyelt barackmagról…neki bármikor írhattam, hívhattam, kérdezhettem, mindig és mindenben számíthattam rá! Szeretem, ahogy szereti a kutyámat, és szeretem, ahogy a kutyám is szereti őt. A világ legjobb állatorvosa, ez az igazság! Szívből és szeretettel ajánlom mindenkinek! 😍😍😍😍
Erika és Szotyi

 

 

Dorina és Ramszi cica

Sziasztok! Mint felelős állattartó, tiszta szívből tudom ajánlani Zsoltot és csapatát. Engem Ramszival és a többi cicámmal számtalanszor kihúzott a pácból, bármi probléma felmerült bizalommal fordulhattam hozzá, mindig készséggel, türelemmel és szakmailag releváns információkkal látott el. Elérhető, közvetlen és ami mindennél fontosabb, alapos, így rendszerint “kiszimatolja” a baj forrását 🙂

 

 

 

Budai Cintia, Balázs Tamás és Zara

2014 tavaszán került hozzánk szeretett kutyusunk Zara. Az első oltás alkalmával lakhelyünkön egy közeli állatorvosi rendelőt választottuk, amivel sajnos nem voltunk elégedettek. Ezután egy másik állatklinikára esett a választásunk, ahol rögtön éreztük, hogy jó helyen vagyunk, mert Zsolt személyében egy szimpatikus, lelkiismeretes és odaadó állatorvost ismerhettünk meg, ráadásul kiderült, hogy egy városban lakunk. Innentől kezdve bármerre is vitte Zsoltot szakmai fejlődése, másra már nem bíznánk állatkánkat, illetve a családban lévő többi kutyust sem. Zsolt a kisállatokhoz mindig nagy szeretettel és figyelemmel fordul, ügyelve arra, hogy a lehető legkisebb stressznek és fájdalomnak tegye ki őket a vizsgálatok során. Külön kiemelem, hogy valóban bármikor lehet rá számítani telefonon, üzenetben, de még személyesen is. Mi biztos mindig hozzá fogunk járni!

 

Fejes András és Perec

 

Királypitonom visszatérő megfázásos megbetegedése miatt kerestem fel a rendelőt, mely a közelünkben nyílt. Bár háziállatom kifejezetten nem tartozik a megszokott házikedvencek közé, a rendelőben mégis megnyugtató szakértelemmel és korrekt árak mellett látták el. Szerencsére azóta kutya baja sincs Perecnek, és a szakszerű ellátásnak köszönhetően akkor is gyorsan felgyógyult. Ajánlom mindenkinek!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Show Buttons
Hide Buttons