Bemutatkozás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Rendelőnkben kisállatok hosszútávú egészségmegőrzésével és gyógyításával, valamint a gazdi-társállat kapcsolat menedzselésével foglalkozunk, hogy választott kedvencük minél hosszabb ideig jó egészségben velük lehessen. Az állatorvosi tevékenység mellett szaktanácsadással és hosszútávú bizalmi kapcsolat kiépítésével segítünk a gazdiknak a társállatukkal kapcsolatos kihívásokkal.

Elsősorban olyan gazdiknak szeretnénk segíteni, akiknek a kisállatuk családtagnak számít, az életükben fontos szerepet tölt be és ezért hozzánk hasonlóan a megelőzést és az egészségmegőrzést fontos szempontnak tartja. Szívesebben hallgatjuk meg ugyanazt a kérdést századszor, mint sem hogy egyszer egy kezdetben jelentéktelennek tűnő problémát akkor lássunk először, amikor már nagy a baj. Ahogy egy gazdi megtisztel minket azzal, hogy minket választ és rászánja az idejét arra, hogy kedvence állapotán javítson, úgy mi is rászánjuk az időt a problémája megértésére és igyekszünk közösen a mindenki számára legmegfelelőbb megoldást megtalálni.

Úgy gondoljuk, a kisállatok gyógyítása nem hasonlítható a klasszikus doktor-páciens kapcsolathoz, a gazdi és az állatorvos együttműködése szükséges az önmagán segíteni nem tudó társállat állapotának javítása és egészségmegőrzése érdekében. Ebben az együttműködésben legjobb tudásunk szerint igyekszünk részt venni és várjuk sok szeretettel a kisállat szerető gazdik és kedvencük látogatását rendelőnkben.

 

A rendelő

A LongLife Kisállat Rendelő, mint neve is mutatja, azért jött létre, hogy a családtagként számontartott kisállatoknak minél hosszabb és egészségesebb életet biztosítson. A zuglói Tábornok utcában találtunk erre megfelelő helyet 2016 őszén, azóta hónapokon át, többen összefogva dolgoztunk azon hogy megvalósuljon amit elgondoltunk. Reméljük elnyeri a gazdik és kedvencei tetszését és megtisztelnek minket a bizalmukkal.

 

Dr. Lehner Zsolt

Munkám során mindig kisállatok gyógyításával foglalkoztam, ahogy azt már gyerekkoromban kitaláltam. 2009 vége óta minden munkanapom erről szólt, ez alatt egy szép és hosszú út vezetett odáig, hogy saját rendelő nyitásába vágjak bele. Volt szerencsém több rendelőben is dolgozni a kicsi családias rendelőktől kezdve a nagy állatkórházig, és nagyszerű állatorvosoktól tanulni. Szoktam mondani, hogy az egyetemen doktorok leszünk, aztán ahogy tesszük amit tenni kell és fejlődünk, úgy válunk állatorvossá. Az állatok szeretete mindig élvezetessé tudja tenni ezt a nem könnyű szakmát, emellett fontosnak érzem, hogy a gazdikkal közösen tegyünk az állataikért, együtt hozzunk meg döntéseket és tereljük jó irányba a dolgokat, hiszen itt mindkét félen múlik a siker. És aki rászánta a saját idejét, hogy megkeressen engem a problémájával, az már többnyire egy elég biztos jele annak, hogy tenni akar a megoldás érdekében.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Show Buttons
Hide Buttons